Torockoi

Termékeink

Érlelt Sajtok

Az Apuseni a sós és az édes finoman kiegyensúlyozott ízek királynője. A tejsav és a glutaminsav bomlási folyamatában keletkezett lyukak alapján ismeri fel, amikor a létező mikroorganizmusok széndioxidot termelnek, amely csapdában marad a sajt sűrű tömegében. A sepcifikus, enyhén édes íz a prepionos erjesztéseknek köszönhető.

Ivási javaslatok: Az Apuseni általános célú sajt, mind főzéshez, mind más ételekhez, vagy egyszerűen snack-ként dió és szárított gyümölcs keverékével. Elegáns aromájával élvezheti ételeit a vásárlás után néhány napig, ha hűtőszekrényben tartja.

Fűszeres Sajtok

Számunkra a sajt mestersége művészet, és a fűszerekkel érlelt sajt lehetőséget ad arra, hogy olyan színekkel és ízekkel festzünk, amelyek meglepetést okoznak, amikor csak élvezik őket.

Legalább három hónapig érlelt fűszeres sajtjaink Trapistul alapúak. Ezután hozzáadunk pirospaprikát, hogy mindenki szívesen élvezze kedvenc ízét.

A pirospaprika stimulálja az ízlelőbimbókat, antioxidáns, gyulladáscsökkentő vagy antibakteriális tulajdonságokkal rendelkezik. Tartalmaz továbbá a test nélkülözhetetlen elemeit, például K- és C-vitamint, kalciumot, vasat, rézet vagy rostot.

Kaskavál

Az egészséges, hegyi tejből készült sajtunk hagyományos román recept alapján készült. A speciális sárga kéreg kialakulása után tölgyfától származó hideg füsttel füstöljük meg.

Ha óvatosan tároljuk, a sajt 6 hónapon át fogyasztható. Adjunk a sajthoz friss zöldségeket, vagy olvasszuk finom sült húsra, és örüljünk az eredménynek: az egészséges és laktató ételnek!

Tejföl
Vaj

Kétféle tejfölt ajánlunk.
Az édes tejföl homogén kinézetű és állagú, folyékony, fehér vagy fehéres-sárgás színű (az évszaktól függően), és 50% zsírt tartalmaz.

Az édes ízet és illatot, a friss tejföl sajátos aromáját minden ínyenc felismeri.

A specifikus tejbaktérium-kultúrával erjesztett tejföl homogén és sűrű, zsírtartalma legkevesebb 30%, kissé savanykás íze és illata az erjesztés sajátosságára utal.

A finom ételek ízének még finomabbá tételéért!

"Floare de Colț"

“Floare de colț” este o brânză semi-moale, din lapte integral și crustă din mucegai nobil alb, comestibil.
La interior, Floare de Colț are o tentă alb-gălbuie, este moale și puțin lucioasă. Exteriorul este acoperit cu un strat de mucegai nobil alb comestibil. Perioada de maturare a brânzei este de
aproximativ 30 de zile.

Uşor încălzită și întinsă pe o felie de pâine prăjită peste care mai adaugi niște semințe și mirodenii, după gust, este varianta cea mai simplă și delicioasă de a te bucura de Floare de Colț. Dacă îți plac foietajele, o poți înveli în aluat sau o poți coace în mini-pateuri. La fel de bună este și alături de fructe proaspete sau uscate, împreună cu un pahar de vin bun sau inclusă pe un platou de brânzeturi.

Tömlős túró

Erős, összetéveszthetetlen illatával és egyformán krémes állagával a torockói tömlős túró tehénsajtból (80%) és juhsajtból (20%) készül, természetes vagy műtömlőkbe csomagolják.

A tömlős túró a legkifinomultabb sajtokkal is kiállja a versenyt, termékünk nem csak egészséges, hanem a hagyományos román étkezés egyik alapeleme.

Tejfölös ömlesztett sajt - doboz
Kenhető Cheddar krém köménnyel/hagymával
Focșani krém

Cremele de brânză cheddar tartinabile sunt perfecte de întins pe pâine alături de ouă, legume proaspete și mezeluri crud-uscate. Le poți adăuga și într-o pastă de brânzeturi, în mici boluri, pe care să le așezi în mijlocul platoului de brânzeturi și să le savurezi împreună cu diverse tipuri de saleuri.

Friss tehéntúró

A hagyományos román gazdaságokban nagy gonddal és szeretettel készült túró igazi házi termék. A puha és finom gömböcskék a tehéntejből készülnek, és a szakemberek gondosságának eredményei.

Hagyományos recept alapján készült, speciális helyiségben, a készítési technológia több mint 48 órát vesz igénybe.Krémes és kissé savanykás tehéntúrónk legkevesebb 20% zsiradékot tartalmaz, és megőrzi a hegyi tej hiteles ízét.

Trascău parmezán

Örömmel kényeztetjük Önt az olasz konyha összetéveszthetetlen aromáival, finom csokorba gyülekezve a torockoi parmezánban. A kétéves gondos érlelés során Tilzs sajtunk lassan kissé fűszeres ízek és sűrű textúrák robbanásává válik.

Használja magabiztosan, ha gazdag tésztamártásoknak érzi magát, vagy steakekhez, salátákhoz vagy pizza öntetéhez adja.

Büdös Trascău

Ár / kilogramm: 65 Lei

Az ár ÁFA-t tartalmaz

Mennyiség: 350 – 400 gramm

Felhasználhatósági időtartam: 6 hónap

Zsír: minimum 48%

Open chat
Hello,
Cu ce te putem ajuta?