Politica Retururi

Produsele achiztionate la distanta se pot returna conform O.U.G. 34/2014.

Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantul ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 2 zile de la primirea produsului in cazul produselor alimentare.

Returnarea produselor se va face pe cheltuiala clientului, in termen de 5 zile lucratoare de la primirea coletului. Se recomanda utlizarea aceluiasi
serviciu de transport utilizat pentru receptionarea produselor.

Binal Mob S.R.L. va inapoia contravaloarea comenzii in cel mai scurt timp posibil de la primirea produsului returnat.

Incheierea contractului are loc in momentul emiterii facturii fiscale si nu la lansarea comenzii sau emiterea confirmarii automate de primire a acesteia.

Produsul returnat trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost livrat (in ambalajul original cu toate accesoriile, cu etichetele intacte si documentele care l-au insotit.

Nu se accepta pentru returnare produsele care prezinta modificari fizice si produse care au fost consumate in proportie mai mare de 20%.

Prevederile OUG 34/2014 se aplica doar consumatorului definit ca orice persoana fizica sau grup de persoane fizice constuite in asociati asa cum sunt definite la art. 2 pct. 2 OG 21/1992 privind protectia consumatorilor, republicata, cu modificarile si completarile ulterioare.

Procedura de retragere din contract

Exercitarea dreptului de retragere

Consumatorul informeaza Binal Mob S.R.L. cu privire la decizia de retragere din contract prin una din variantele: model formular afisat pe site-ul torockoi.ro sau o declaratie neechivoca facuta pe un mediu durabil (hartie, mail sau fax). Consumatorul are la dispozitie 2 zile de la primirea produselor pentru a anunta retragerea din contract.

Obligatile care revin companiei Binal Mob S.R.L.

Rambursarea integrala a sumelor primite ca plata, inclusiv costurile livrarii in cazurile: produsul livrat nu corespunde specificatilor din site si comanda, produs depreciat la receptie, produs livrat gresit (exceptand situatia in care consumatorul a ales in mod explicit un alt tip de livrare decat livrarea standard).

Rambursarea sumelor se va face folosind aceleasi modalitate de plata rezonabil aplicabile (in cazul plati numerar la livrare, rambursarea se va face prin transfer in cont bancar transmis neechivoc de consumator).

Indeplinirea obligatiei de rambursare se face face in termen de 5 zile lucratoare de la receptionarea produselor.

Obligatile care revin consumatorului

Produsele sunt inmanate companiei Binal Mob S.R.L. personal sau predate unei persoane autorizate (curier desemnat) fara intarziere nejustificata si in decurs de maxim 5 zile de la anuntarea deciziei de retragere din contract.

Consumatorul suporta costurile de returnare. Consumatorul este responsabil doar in ce priveste diminuarea valorii produselor rezultata din manipularea acestora, diferit de ceea ce este necesar pentru determinarea naturii, caracteristicilor si functionarii produselor.

Formular pentru retururi

Motiv Refuz

Produs cu MucegaiProdus ExpiratTermen de Expeditie prea lungProdusele diferite fata de ComandaComanda incompletaAltele