Torockoi

În locul unde soarele răsare de două ori, la poalele Munților Trascău, se scrie primul capitol al poveștii noastre.

Fermecați de cadrul idilic al locurilor copilăriei, în anul 1994 am pus bazele Fabricii Torockoi, iar după trei ani am început producția lactatelor premium Torockoi. În primii ani preluam comenzile manual, prin telefon, iar pentru asta trebuia să urcăm fix până la Cetatea Trascăului, singurul loc unde exista semnal telefonic în toată zona. Brânzeturile și distribuția lor le făceam tot în familie. După ce comenzile erau gata pregătite, duceam marfa până la ușa magazinelor tradiționale din județele Alba și Cluj. Ne gândim și acum cu drag la acele vremuri, iar unele obiceiuri le-am păstrat până în prezent.

Torockoi, tradiție transmisă din generație în generație

Pentru noi, Torockoi nu este doar o simplă afacere, este o parte din noi în care investim zi de zi tot ce avem mai bun. A luat naștere ca o afacere de familie a căror frâie au fost predate apoi, cu grijă și responsabilitate, de către părinți copiilor. Respectul pentru natură, resurse și modul în care acestea sunt folosite în fabrica noastră au conturat cu timpul o afacere sustenabilă, a cărui impact asupra mediului înconjurător se încearcă a fi cât mai mic cu putință. A fost și este pe mâini bune, de aceea, credem cu tărie că numele Torockoi va dăinui cu succes mulți, mulți ani de acum înainte pe piața lactatelor premium românești.

Redescoperă gustul autentic al lactatelor din copilărie

Căutăm tot mai mult simplitatea și tânjim adesea după gustul de demult sau după aroma mâncării adevărate din copilărie. Chiar dacă avem atâtea opțiuni în prezent, tot ne amintim cu drag și poftă de bucata de mămăligă cu brânză proaspătă și de bolul cu smântână adevărată de pe masa bunicii. De aceea, noi ne întoarcem la originii și pregătim pentru voi lactate și brânzeturi care să vă aducă gustul copilăriei în prezent. Le puteți găsi în Shopul nostru Online si în Rețeaua de Distribuție.

Aromele de flori sălbatice, plante medicinale și iarbă proaspătă din laptele de vacă 100% românesc se regăsesc în fiecare produs care iese de pe porțile Fabricii Torockoi. Proaspete sau maturate, lactatele noastre sunt apreciate de mai bine de două decenii pentru bogăția aromelor, intensitatea gustului și textura inconfundabilă.

Torockoi: Calitate, siguranță și sănătate

Calitatea, siguranța și sănătatea sunt cele trei principii în baza cărora ne desfășurăm activitatea și evoluăm. Gustul de demult îl aducem în zilele noastre în cele mai moderne condiții, având echipamente de ultimă generație și investind continuu în zonele de producție și depozitare ale fabricii noastre.

Povestea continuă, însă până vom scrie un nou capitol ne întoarcem la ceea ce știm să facem cel mai bine: produse lactate cu un gust autentic, fabricate în locul unde soarele răsare de două ori

Open chat
Hello,
Cu ce te putem ajuta?