Torockoi

Platouri cu branzeturi Torockoi pentru o cină romantică

Vrei să fii original de ziua femeii? În loc de restaurantele scumpe și aglomerate din luna Martie, fii autentic și organizează o cină romantică cu platouri cu branzeturi Torockoi chiar în confortul casei tale, pentru femeia dragă din viața ta. Dacă te gândești că e nevoie să o impresionezi cu obiecte luxuriante și de valoare, îți spunem că femeile apreciază mai mult atenția și implicarea ta, decât orice altceva. Ca să-ți fie ușor să organizez ceva frumos, uite câteva idei pe care să le iei în considerare. 

Platouri cu branzeturi 

O cină romantică cu persoana iubită înseamnă intimitate, simplitate, autenticitate. Toate aceste lucruri le poți avea și atunci când vine vorba despre mâncare. O idee simplă și gustoasă o reprezintă minunatele platouri cu branzeturi Torockoi, compuse dintr-o diversitate de gusturi și arome. Poți opta pentru brânzeturi maturate cu condimente, brânza maturată Apuseni sau Floarea de Colț Torockoi, servite pe un platou de lemn. Pentru a potența și mai bine gustul lactatelor, adaugă fructe proaspete precum struguri sau fructe uscate precum smochine, prune, merișoare, alături de gemurile preferate. Echilibrează în continuare platoul cu biscuiți sărați, covrigei sau sărățele, iar separat, câteva dintre mezelurile preferate. 

platouri cu branzeturi

Tartine cu branza 

O altă variantă gustoasă și arătoasă este platoul cu tartine cu branza. Tartinele cu brânză sunt gustarea pe care o poți face în doar câteva minute, dacă ai la îndemână cremele tartinabile de brânză Torockoi. Ca să creezi diversitate, alege cele două sortimente de cremă de brânză tartinabilă cremoase și gustoase: Cremă de Brânză Cheddar tartinabilă cu Chimen și Cremă de Brânză Cheddar tartinabilă cu Ceapă. 

Așa poți să creezi un meniu variat, dar simplu de realizat din doar câteva ingrediente. Mmmmm ți-am făcut poftă? Noi deja salivăm. 

Ah și să nu uităm. Ultima componentă importantă al meniului tău romantic este sticla cu vin. Aici poți să alegi vinul preferat al partenerei tale sau dacă nu-i cunoști prea bine gusturile, alege un vin roșu, care să se comporte elegant cu brânzeturile maturate semi-tari alese de tine. 

tartine cu branza

Atmosfera romantică de acasă 

Avantajul cinelor romantice făcute acasă este acela că îți oferă libertatea și intimitatea de care ai nevoie. Spre exemplu, poți creea atmosfera romantică la care visezi, redcorând puțin spațiul după propriu gustul. Nu te impacienta la gândul că acasă este deja un loc prea familiar care nu aduce nimic special. Folosește-ți imaginația și fă un loc de poveste. Uite cum. 

  1. Folosește lumini calde pentru a creea o atmosferă cozy și pune-le în mai multe locuri din cameră. Poți opta pentru veioze, ghirlande sau instalații luminoase cu lumină difuză. 
  2. Rearanjează puțin camera și așează câteva perne pe jos, făcând locul cât mai confortabil. Poate chiar serviți cina din platouri cu branzeturi pe covor, într-un stil non-conformist. 
  3. Muzica joacă un rol important în crearea atmosferei perfecte, așa că alege un playlist cu muzică relaxantă, care să ruleze mereu în fundal. 
cina romantica cu platouri cu branzeturi Torockoi

Ce spui, îți e mai ușor acum să îi oferi o seară cu adevărat specială, partenerei tale? Ține cont de sfaturile pe care tocmai le-ai primit și sigur o vei impresiona! 

Găsește produsele noastre în magazinul nostru online, pe Freshful cu livrare în București sau din cel mai apropiat magazin de Distribuție de lângă tine.

Pentru mai multe informații, te așteptăm pe rețelele noastre de socializare, pe pagina de Facebook Produse Lactate Torockoi  sau pe Instagram la @lactatetorockoi

Team Torockoi
28-02-2023