Torockoi

Valentine’s Day și Dragobete cu arome intense Torockoi

Valentine’s Day și Dragobete sunt două sărbători cu o semnificație aparte pentru români, două zile în care sărbătorim iubirea și persoana iubită. Cu această ocazie, noi credem că este momentul perfect să îi pregătim o surpriză, mai ales o surprizã delicioasã. Iar dacã și jumãtatea ta este fan al brânzeturilor cu arome intense Torockoi, atunci avem soluța cu care nu ai cum sã dai greș!

Fãcute cu dragoste, cu grijã și respect pentru resursele naturale, brânzeturile Torockoi îți poartă simțurile pe cele mai înalte culmi. Le punem pe masã cu orice ocazie, cu orice motiv de sãrbãtoare, iar rezultatul e mereu acelasi: zâmbete largi pe fețele celor care le gustã. Așadar, dacã vrei si tu sã aduci zâmbetul pe fața persoanei dragi de Valentine’s Day, ține cont de cele 4 recomandãri de care îți vom povesti în continuare.

Oferă-i un buchet plin cu… brânzeturi maturate delicioase

Buchet de branzeturi maturate cu arome intense.

Un buchet de flori o bucură, dar un buchet plin de brânzeturi cu arome intense Torockoi o plimbă pe culmile plăcerilor gustative. Deci, ce alegi?  

Și ca să îți fie mai ușor, uite ce brânzeturi Torockoi poți combina pentru o explozie de gust de care să vă bucurați împreună:

Le tai bucăți, iar apoi poți folosi bețișoare de lemn mai lungi pentru a le aranja. Le pui toate împreună sub forma unui buchet și le învelești cu grijă într-o bucată de hârtie frumoasă. Gata, asta e tot ce trebuie să faci pentru un cadou unic și plin de gust de Valentine’s Day sau de Dragobete. Tu alegi momentul potrivit!

Pregătește-i un tort din brânzeturi cu arome intense Torockoi

Tort din branzeturi.

Cu toții iubim ciocolata, dar cum sună un tort numai din brânzeturi? Dacă ți-am făcut poftă, te poți bucura de aroma sa chiar de Valentine’s Day sau de Dragobete, alături de persoana iubită.

Alege brânzeturile care știi că-i plac cel mai mult, combină-le cu câteva fructe proaspete, precum struguri, strugurei sau curmalele sau cu fructe uscate, cum ar fi merișoarele sau prinele uscate și suprinde-ți persoana dragă în luna îndrăgostiților. Lasă-ți imaginația să curgă și înlocuiește cireașa de pe tort cu o bucată de brânză brie – Floare de Colț.

O cină romantică cu un vinul favorit și brânzeturi maturate premium Torockoi

Cina romantica cu branza brie Floare de Colt Torockoi in forma de inima.

Am spus-o mereu, brânza și vinul sunt suflete pereche. Și dacă tot potrivirea-i perfectă, ar fi păcat să nu te bucuri alături de cel/ cea dragă de această combinație în ziua de Valentine’s Day și de Dragobete. Așa cum știm cu toții, în această perioadă cel mai bine e să încercăm să petrecem cât mai mult timp acasă, în sigurață. De aceea, anul acesta poți înlocui cu ușurință ieșirea la un restaurant cu o cină pregătită de tine.

Iar pentru că luna aceasta avem două zile în care noi, românii, sărbătorim iubire, răsfățul poate fi dublu, pentru amândoi. Pentru Valentine’s Day poți să îl surprinzi tu pe cel drag cu un platou cu brânzeturile sale preferate, iar de Dragobete poate vei fi tu cel/cea surprinsă cu un cadou original și gustos.

Ai nevoie doar de câteva brânzeturi Torockoi, pe care să le combini cu vinul preferat. Desigur, poți pune alături și fructe proaspete sau uscate, o selecție de mezeluri de calitate, câteva saleuri, nuci și alune. Alegerea e la tine!

Un gând într-un pachet cu brânzeturi cu arome intense Torockoi

Cheesbar la cutie cu branzeturi cu arome intense Torockoi, fruncte proaspete, miere, ciocolată, saleuri si mezeluri crud-uscate.

Deparate de persoana iubită de Valentine’s Day și de Dragobete? Arată-i că te gândești la cel drga/ cea draga și că nu uiți nici un moment cum îi poți aduce o bucurie. Dacă iubește brânzeturile, cu siguranță să primească un pachet plin cu brânzeturile preferate și un bilet cu gândurile tale înăuntru va fi cea mai frumoasă și originală supriză.

Dă o fugă la cel mai apropiat magazin de tine sau comandă brânzeturile Torockoi din shopul nostru online de brânzeturi. Așează-le frumos într-o cutie, scrie-i un bilețel cu gândurile tale și trimite-i pachetul. Ai vrea să îi vezi reacția!

Acestea fiind spuse…

Încheiem aici seria de recomandări pentru Valentine’s Day și Dragobete. Sperăm să găsești modalitatea perfectă de a-ți suprinde persoana iubită în rândurile de mai sus. Noi, cei din echipa Torockoi ne bucurăm dacă ți-am putut fi de folos!

Pâna la următorul articol, te invităm să ne urmărești pe paginile de Facebook și Instagram. Acolo unde îți povestim mai des despre brânzeturile noastre și activitatea de la Fabrica Torockoi.

O lună a îndrăgostiților plină de iubire vă dorim! 🙂

Team Torockoi
12-02-2021

Open chat
Hello,
Cu ce te putem ajuta?