Torockoi

3 idei pentru un platou de branzeturi perfect, pentru masa de Craciun

Pentru că luna Decembrie e cea mai frumoasă perioadă din an și pentru că magia sărbătorilor își face tot mai tare simțită prezența printre noi, experții în brânzeturi de Fabrica Torockoi au pregătit pentru voi, iubitorii de brânzeturi fine, 3 idei pentru a face un platou de branzeturi perfect de pus pe masa de Craciun pentru a-ți impresiona musafirii. Inspiră-te și tu!

Ce se pune un platou de branzeturi impresionant?

Alături preparatele tradiționale românești, vin și fructe, Produsele Lactate Torockoi sunt nelipsite de pe masa oricărui iubitor de brânzeturi. Dacă îți dorești și tu să-i surprinzi pe cei dragi cu delicioasele brânzeturi Torockoi, ți-am pregătit 3 idei de platouri pe care le poți pune pe masa de Crăciun.

Alina Szakacs, expert în brânzeturi artizanale și organizator de bufeturi cu brânzeturi maturate pentru evenimente, recomandă ca pe  fiecare platou să existe cel puțin una din cele 4 tipuri de brânzeturi de bază:

3 idei pentru a face un platou de branzeturi perfect pentru masa de Crăciun sau Anul Nou

La recomandările Alinei Szakacs, în continuare te lăsăm să descoperi trei tipuri de platouri cu branzeturi artizanale Torockoi. Acestea sunt potrivite chiar și pentru cele mai fine și pretențioase gusturi.

Branza moale floare de colt de la Trockoi

Dacă dorești ca de Crăciun să-ți surprinzi invitații cu un platou care să le ofere o explozie de gust, pune pe masă următoarele produse Torockoi: Brânză Floare de Colț, Brânză Maturată Trascău, Parmezan de Trascău și Brânzeturi Maturate cu Chimen și Busuioc. Alături de acestea, se recomandă și un bol cu dulceață de ardei iute, afine, struguri rose și prune uscate. Aciditatea acestora este echilibrată de prosciutto crudo și o mână de grisine.

Platou cu branzeturi maturate Torockoi, alune si fructe

Pentru gurmanzii curajoși, echipa Torockoi recomandă un platou care pune accent pe asocierea dintre dulce și sărat. Acesta trebuie să fie plin cu Brânză Floare de Colț, Brânzeturi Maturate Apuseni și Trapist și Brânzeturi Maturate cu Chilli și Lavandă. Alături de gustul intens a acestor brânzeturi se integrează perfect mierea de albine, gemul de caise și strugurii proaspeți. Echilibrul acestui platou este dat de alunele de pădure și biscuiții sărați.

Platou cu branzeturi traditionale Totockoi

Decembrie este luna tradițiilor, luna în care mâncarea românească este pe masa fiecăruia. Pentru cei ce tânjesc după platourile țărănești, de pe masa de Crăciun este de nelipsit un platou tradițional de brânzeturi. Acesta poate conține următoarele produse Torockoi: Telemea Superioară, Puturoasă de Trascău, Brânză Maturată Apuseni și Brânză Maturată cu Nuci. Pentru a le pune în evidență gustul, lângă brânzeturi se mai adaugă cârnați afumați, slănină, ceapă roșie și măsline. Nelipsită de pe acest platou este pâinea bătută de casă, a cărui miros îi îmbie pe toți la masă.

Oricare dintre aceste platouri le-ai alege, cu siguranță îți vei impresiona invitații la masa de Crăciun.  

Produsele lactate Torockoi, apreciate pentru calitate, diversitate, culoare și savoare

Exigența cu care pregătim produsele lactate Torockoi și calitatea lor superioară sunt recunoscute și de clienții Torockoi. Brânzeturile maturate Torockoi sunt apreciate pentru calitatea lor superioară, diversitate, culoare și savoare. Iar lactatele Torockoi sunt prețuite pentru prospețimea, gustul autentic al lactatelor din ograda bunicilor și simplitatea lor.

,,Siguranța că laptele provine de la fermierii locali  văcuțele se bucură de cel mai proaspăt aer și cel mai frumos peisaj. Diversitate, pot să aleg de la brânza proaspătă de vaci până la faimoasa brânză cu mucegai alb “Floare de colț”. Accesibilitate, posibilitatea de a cumpăra produse de top la prețuri accesibile.’’

Clientă – Diana Mitrea

,,Branzeturile Torockoi își extrag aroma din varietatea pășunilor și renumele din producția artizanală și de calitate. Ele se regăsesc într-un mozaic de produse. Prin simplitate, prin varietățile captivante, tradiționalele brânzeturi din Apuseni seduc iubitorii unei bucătării pline de culoare și savoare, ei fiind cei mai exigenți solicitanți, cu cele mai rafinate și exigente cerințe pe zona palatină. Aromele și gusturile dezvăluie universuri cu ecouri pline de viață. Proaspete, se vând simplu sau îmbunătățite cu anumite condimente ce le dau diverse tipuri de savoare. Brânzeturile își datorează aroma varietății pășunilor, precum și unei producții de casă și de calitate.’’

Clientă – Irina

,,Lactatele Torockoi îți aduc aminte de gustul copilăriei. Textura cremoasă. Lactatele sunt produse din lapte care provine de la fermierii locali.’’

Clientă – Beatrice Tătăhuia

Cum îi puteți suprinde pe cei dragi de Crăciun cu brânzeturi Torockoi?

Dacă v-am dat și vouă câteva idei, puteți combina oricare dintre produsele lactate Torockoi pentru a crea o masă gustoasă și sănătoasă, cu care să-i surprindeți pe cei dragi de Crăciun sau Anul Nou.

Până la sfârșitul lunii Decembrie v-am pregătit și o ofertă specială: la o comandă de minim 150 de lei, vă aducem produsele lactate preferate direct casă.

Livrările gratuite la domiciliu se fac doar în următoarele localități din țară:

Puteți consulta lista cu toate produsele de pe site-ul Torockoi, apoi le puteți comanda pe adresa de email comenzi@torockoi.ro sau la telefon/WhatsApp: 0735-536032 și 0726 391 777.

Team Torockoi
17-12-2020

Open chat
Hello,
Cu ce te putem ajuta?