Torockoi

Ofertă specială pentru iubitorii de produse lactate Torockoi

Se apropie luna Decembrie și vine cu multe motive de sărbătoare, în special pentru voi, iubitorilor de produse lactate Torockoi. Pe lângă Ziua Națională și Crăciun vă dăm și noi un motiv de bucurie! Chiar dacă anul acesta nu ne mai putem întâlni la târgurile de Crăciun, știm că vă doriți să aveți pe masă bunătățile preferate cu ocazia sărbătorilor de iarnă așa că am pregătit pentru voi o ofertă specială: până în 31.12.2020, la o comandă de minim 150 lei vă livrăm gratuit produsele lacatate Torockoi preferate direct la voi acasă (door to door).

Alegeți oricare dintre produsele lactate Torockoi listate mai jos și scrieți-ne comenzile voastre unde vă este mai la îndemână:

Ce trebuie să mai știți? Livrările gratuite la domiciliu se fac doar în următoarele localități din țară:

Ce produse lactate Torockoi puteți comanda?

Avem lactate delicioase pentru orice pofticios. Fie că preferați lactatele proaspete sau brânzeturile maturate și aromante, cu siguranță la Fabrica de lactate Torockoi veți găsi sortimentele voastre preferate.

Așteptăm cu drag comenzile voastre, pe care le vom onora cât mai repede și mereu în siguranță. Trimiteți comenzile unde vă este mai la îndemână!

Voi cu ce produse lactate Torockoi delicioase îi veți răsfața pe cei dragi de sărbărorile de iarnă?

Team Torockoi
27-11-2020

Open chat
Hello,
Cu ce te putem ajuta?