Torockoi

Descoperă selecția de brânzeturi maturate cu condimente Torockoi

Apărute în urmă cu câteva secole pe meleaguri Elvețiene, brânzeturile maturate au devenit preferatele iubitorilor de brânzeturi din întreaga lume. Ne-am inspirat de la cei mai buni, dar am păstrat meșteșugul prelucrării brânzei din bătrâni. Mai bine de 25 de ani au trecut de când am pus bazele fabricii noastre de lactatete din Colțești. De atunci, producem zi de zi brânzeturi maturate premium și lactate 100% românești cu grijă și pasiune.

Probabil că știi deja că printre cele mai vestitile brânzeturi Torockoi se află brânzeturile maturate cu condimente. Până în acest moment avem nouă tipuri de brânzeturi maturate cu condimente, cu un gust desăvârțit, texturi tari și arome puternice.

branzeturi-maturate-Torockoi

Povestea brânzeturilor maturate cu condimente Torockoi

Pentru noi, brânza a fost mereu mai mult decât un simplu produs, a fost și este o experiență gustativă. Deschidem ambalajul, îi simțim mirosul și ne lăsăm purtați de savoarea ei. Dragoste de la prima îmbucătură. De asta ne dorim să aibă parte fiecare persoană care încearcă produsele Torockoi. Din dorința de a merge mai departe de clasicele aromele dulcegi sau ușor picante ale brânzeturilor maturate premium, am creat brânzeturile maturate cu condimente Torockoi. Pentru că vrut să oferim și clienților noștri posibilitatea de a se bucura de aromele lor preferate.

Pentru noi, din generație în generație meșteșugul brânzei a fost artă. Brânza maturată cu condimente ne dă șansa să pictăm culori și arome care să vă fie o surpriză ori de câte ori le savurați. Nouă arome alese cu grijă, la fel de gustoase, la fel de hrănitoare. Versatile, brânzeturile maturate cu condimente Torockoi sunt ușor de combinat cu orice pui pe masă. Mic dejul, prânz sau cină, aceste produse te vor surprinde prin gust negreșit!

Nouă arome, nouă brânzeturi maturate pline de gust

Brânza maturată cu ardei

Cu nuanțe roșiatice și bucăți fine de ardei roșu prin ea, aceasta brânză ne duce cu gândul la zilele de vară. Prospețimea și aroma ardeiului ușor dulceag se îmbină perfect cu intensitatea Trapistului.  Aceasta este produsă din lapte 100% românesc, colectat de la fermele din Depresiunea Trascăului.

Brânza maturată cu busuioc

Busuiocul este o plantă aromată versatilă, folosită în preparatele culinare pentru savoarea spectaculoasă pe care o oferă acestora. Noi am integrat cu succes busuiocul în brânzeturile maturate premium Torockoi. Bucură-te de acest produs consumându-l ca atare sau integrează-l în diferite preparate calde.

Brânza maturată cu chimen

Este de departe printre preferatele celor care au încercat produsele Torockoi. Chimenul, unul dintre cele mai vechi condimente are o aromă intensă și ușor amară care se potrivește perfect cu gustul ușor picant al brânzei Trapist.

Brânza maturată cu cimbrișor

Aroma sa parfumată este dată de florile de cimbrișor pe care le adăugăm în brânza Trapist. După aceea o lăsăm la maturat minim trei luni, pentru un gust mai mult decât desăvârșit. Pe lângă explozia de gusturi, cimbrișorul este și o adevărată sursă de sănătate.

Brânza maturată cu chilli

Ești un iubitor al mâncărurilor ușor picante? Atunci acest produs este perfect pentru tine. Aroma ușor picantă a brânzei maturate Trapist am pus-o în evidență adugând chilli. Armonia s-a creat instant. Folosește-o cu încredere pe un platou cu brânzeturi sau în compoziția unor sosuri pentru preparate calde.

Brânză maturată cu levănțică

Levanțică este o plantă aromatică și medicinală. I-am cules florile și le-am adăugat în compoziția uneia dintre brânzele noastre maturate. Am gustat și… am zâmbit. Acest produs ne răsfăță de fiecare dată cu aroma sa delicată, proaspătă si foarte aromată. Merită să o încerci!

Brânză maturată cu piper roșu

Mai iute decât piperul negru și mai aromat decât cel verde, piperul roșu oferă o savoare inedită brânzeturilor maturate. Pe noi ne-a cucerit de la prima gustare. Este exact bucata de brânză de care ai nevoie pentru a da un gust aparte unei mese!

Brânza maturată cu nucă

O pregătim cu drag pentru ca tu să te bucuri de echilibrul dintre textura densă a brânzei maturate Trapist și bucățile de nuci crocante. Aduse împreună formează un preparat bogat în grăsimi naturale și proteine benefice organismului uman.

Brânza maturată cu trufe

Trufele, considerate de antici hrana zeilor sunt în prezent un aliment plin de rafinament. L-am pus în compoziția brânzeturilor noastre maturate iar rezultatul a fost unul spectaculos. Miros pregnant, gust intens, textură densă. Deschizi cutia și tot ce lipsește lângă ea este un pahar de vin.


Dacă nu ai încercat încă cele nouă arome Torockoi nu ezita să o faci! Te vei bucura de la prima îmbucătură de un gust aparte, o aroma intensă și o textură fină!

Comandă online brânzeturile cu condimente care ți-au atras atenția sau descopră-le în cele mai apropiate magazine de tine, prin intermendiul rețelei noaste de Distribuție. Mai mult, nu uita că te așteptăm în fiecare zi la magazinul de nostru de brânzeturi din parcarea Conacului Secuiesc din Colțești!

Team Torockoi
23-10-2020

Open chat
Hello,
Cu ce te putem ajuta?