Torockoi

Doua arome noi în portofoliul de brânzeturi Torockoi

Unul dintre produsele cele mai apreciate din sortimentul de brânzeturi Torockoi este brânza topită cu smântână. Un preparat ce suprinde prin gustul proaspăt dat de laptele de vacă 100% românesc, și textura fină, delicată.

Vara aceasta ne-am dorit sa completăm portofoliul Torockoi cu încă două preparate tartinabile. Așadar, de acum vă puteți bucura de aroma intensa a cremei de brânză maturată cheddar cu ceapa și a cremei de brânză maturată cheddar cu chimen.

Cremă de brânză maturată cheddar cu ceapă. Numai bună de întins pe pâine!

Primul produs nou cu care dorim să vă facem cunoștință este crema de brânză maturată cheddar cu ceapă. Un preparat tartinabil, produs cu grijă, doar din lapte colectat de la fermele din Depresiunea Trascăului.

Dacă ați încercat deja acest produs, cu siguranța ați remarcat gustul inconfundabil al brânzeturilor maturate Torockoi. Dacă nu, vă spunem noi că de la prima gură, aroma intensă a brânzeturilor maturate vă va bucura simțurile. Atunci când producem brânzeturile Torockoi, punem accent pe două aspecte: gust și calitate. De aceea, fiecare produs care iasa de pe porțile fabricii noastre din Colțești se va remarca prin asta.

Calitatea cremei de brânză cheddar este dată de ingredientele pe care le are în compoziție. Adăugăm smântână adevărată Torockoi de 30% grăsime și un mix de brânzeturi maturate cu condimente Torockoi. Pe lângă savoarea brânzeturilor maturate cu condimente, pentru un plus de gust, adaugăm și ceapă.

De ce ceapă? Cu toții știm că ceapa este nelipsită de la orice masă tradițional românescă, dar pe lângă faptul că este delicioasă, are și proprietăți nutritive greu de ignorat. Este săracă în calorii, dar bogată în substanțe nutritive benefice, precum vitamine, minerale și antioxidanți.  Pe lângă vitaminele și mineralele, precum vitamina C, vitamina B6, mangan, calciu, fier, magneziu, fosfor, conține și antioxidanți precum sulful sau quercetina.

crema-de-branza-cheddar-cu-ceapa
Cremă de brânză maturată cheddar cu ceapă

Cremă de brânză maturată cheddar cu chimen. Bună în orice moment al zilei!

Cel de al doilea produs nou în portofoliul de brânzeturi Torockoi este crema de brânza maturată cheddar cu chimen. Un preparat nou, dar pregătit din aceleași ingrediente calitative și gustoase, cu care v-am obișnuit.

Dacă sunteți fan al brânzeturilor maturate cu condimente Torockoi, știți că în portofoliul nostru avem brânză maturată cu chimen. Este un produs care a fost mereu apreciat pentru gustul său, pentru aroma parfumată a chimenului. Acum vă puteți bucura de savoarea chimenului și într-o variantă tartinabilă.

De ce chimen? Chimenul este una dintre cele mai vechi mirodenii din lume, fiind un ingredient important în bucătăria europeană. Este cunoscut pentru calitățile sale de aromatizare a mâncării, dar și pentru  bogăția în elemente nutritive, precum: minerale, vitamine și antioxidanți. Semințele de chimen sunt o sursă bună de energie, dar și un ajutor în îmbunătățirea digestiei și a sistemului imunitar.

crema-de-branza-maturata-cheddar-cu-chimen
Cremă de brânză maturată cheddar cu chimen

Dacă nu ai încercat încă cele două produse noi din portofoliul de brânzeturi Torockoi, nu ezita să o faci! Te vei bucura de la prima gură de un gust aparte, o aroma intensă și o textură fină și cremoasă.

Descoperă cele mai apropiate magazine de tine, de unde poți achiziționa produsele Torockoi, in pagina noastră de Distribuție. Mai mult, nu uita că te așteptăm în fiecare zi la magazinul de nostru de brânzeturi din Curtea Conacului Secuiesc din Colțești!

Îți urăm poftă bună și așteptăm cu drag să ne spui cum ți se par noile noastre produse!

Team Torockoi
30-08-2020

Open chat
Hello,
Cu ce te putem ajuta?