Torockoi

Brânza topită Torockoi, un deliciu tartinabil

Un produs pe care îl preparăm cu mult drag și cu care ne mândrim este brânza topită cu smântână Torockoi. Dacă ați încercat-o până acum, sperăm să regăsiți măcăr jumătate din bunătatea ei în următoarele rânduri, iar dacă nu… vă urăm poftă bună de pe acum!

Brânza topită Torockoi, numai bună de întins pe pâine

Se spune că rețeta originală a brânzei topite dateaza de peste 100 de ani, fiind inventată în 1911 în Elveția. Noi nu o producem de așa mult timp, dar din primul moment și până acum, grija și pasiunea nu a dispărut nici o clipă! 

Brânza topită cu smântână este varianta natur a sortimentului de brânza topită Torockoi. În această variantă veți regăsi aroma laptelui proaspăt de munte, gras și sănătos. Desigur, voi o puteți consuma ca atare sau o puteți condimenta după gustul propriu. Cu o textură cremoasă și un gust fin, acest sortiment de brânză este tare gustos și sănătos.

Dacă ați mai încercat, cu siguranță știți că brânza topită cu smântână Torockoi surprinde prin gustul aparte, din prima imbucătură. Acest preparat are o finețe ce greu o mai întâlnești la alte preparate de acest fel. Să vă spunem de ce: gustul unic și desăvârșit al acestui produs este dat de ingredientele din care este obținut. În compoziția ei adăugăm smântână adevărată Torockoi de 30% grăsime și unul sau mai multe sortimente de brânzâ maturată premium. Mai mult, prospețimea acestui produs este dată de calitatea laptelui colectat de la fermierii locali din Depresiunea Trascăului. Fără să exagerăm, brânza topită este definiția perfectă pentru gustul fin și catifelat al brânzeturilor. 

Brânza-topită-cu-smântâna-Torockoi-pe-pâine
Brânza topită Torockoi, numai bună de întins pe pâine

Brânza topită în viziunea Torockoi

Ca orice alt produs pregătit la Fabricii din Colțești, brânza topită cu smântână Torockoi este pregătită cu atenție și măiestrie. Calitatea superioară a ingredientelor este un factor ce o caracterizează pe deplin.

De-a lungul timpului acest sortiment de brânză a devenit cunoscut ca fiind unul mai puțin sănătos. Acestă etichetă a fost pusă datorită mixului de brânzeturi din care este făcută. Noi dorim să contrazicem acest mit și vă asigurăm că nu este așa. Ba din contră, fiind făcută dintr-un mix de brânzeturi, acest lucru îi crește valoarea nutritivă. Mai mult, acesta permite modificarea cu ușurință a gustului în funcție de sortimentele de brânză alese. 

Noi, la Fabrica Torockoi, alegem cu grijă mixul de brânzeturi premium din care facem brânza topită cu smântână Torockoi. Astfel reușim să obținem atât o explozie de gust, cât și o valoare nutritivă bogată și sănătoasă. Am creat acest produs pentru ca voi să vă bucurați de aroma inconfundabilă a brânzeturilor maturate și în formă tartinabilă. 

Brânza topită cu smântână, o gustare sănătoasă și savuroasă

Brânza topită cu smântâna Torockoi se potrivește perfect alături de alte brânzeturi Torockoi și legume sau meleluri proaspete
Brânza topită cu smântâna Torockoi se potrivește perfect alături de alte brânzeturi Torockoi și legume sau mezeluri proaspete

Cel mai des obișnuim să consumăm acest preparat ca atare, întinsă pe o felie de pâine prăjită la micul dejun. Deasmenea, alegem brânza topită ca o gustare rapidă care să ne asigure necesarul de energie pentru prima parte a zilei. Fie vorba între noi, nici nu e nevoie de mai mult pentru o gustare sănătoasă și plină de gust! Fiindcă bucătăria este locul perfect în care experimentăm, am descoperit că putem folosi brânza topita Torockoi în mai multe feluri. Astfel, cu ajutorul acesteia putem oferi consistența dorită unor sosuri sau alături de cubulețe de șuncă proaspătă în compoziția foietajelor. De asemenea, nu vă feriți să încercați și niște brioșe cu brânză topită și cabanos, combinația de gusturi este spectaculoasă!

Ți-am făcut poftă, nu-i așa? Atunci, poți să o găsești în magazinele partenerilor noștri. Verifică pe pagina noastră de Distribuție dacă găsești produse lactate Torockoi și în localitatea ta! 

P.S: Nu te da bătut dacă nu o găsești din prima în magazin, refacem constant și des stocul de produse!

Team Torockoi
30-06-2020

Open chat
Hello,
Cu ce te putem ajuta?