brânzeturi-Torockoi
Brânzeturi & cadouri

5 idei de cadouri pentru iubitorii de brânzeturi

Luna cadourilor se apropie cu pași repezi, iar noi trebuie să ne pregătim, cu bânzeturi bineînțeles. 2020 a fost un an deosebit, cu multe provocări,  dar nu trebuie să uităm de bucuria sărbătorilor de iarnă. Noi am crescut și am fost înconjurați de-a lungul timpului de iubitori de brânzeturi, de la mic la mare. Iar cum se apropie Crăciunul, ne-am gândit ce am putea să le oferim în dar? Am pus pe o foaie ideile și în final am creat un ghid de cadouri special dedicat iubitorilor de brânzeturi.

Astăzi vrem să îl împărtășim și cu tine. Așadar, descoperă în rândurile ce urmează, cinci idei de cadouri pe care le poți oferi celor care iubesc brânzeturile.

1. Kit pentru preparat brânzeturi

branzeturi-cadou

Ce iubitor de brânzeturi nu și-ar dori să poată să își prepare acasă tipul de brânză preferat? Acest cadou este perfect pentru cei cărora le place să petreacă timp în bucătărie și apreciază lucrurile făcute în casă, de mână. Așa vor putea să prepare brânzeturi delicioase chiar în propria bucătărie.

Aceste kit-uri speciale pentru brânzeturi pe care le puteți găsi pe piață conțin: instrumente de lucru precum o lingură de lemn și un cuțit special pentru brânza coagulată, termometru, matrițe pentru brânzeturi și pânză de scurs. Pe lângă acestea, kit-urile vin impreună cu cheaguri pentru brânză și chiar câteva rețete pentru inspirație.

2. Set pentru degustare brânzeturi

platou-brânzeturi

Un platou de lemn special pentru brânzeturi poate fi cadoul perfect pentru oricine. Este un dar ce îl poți oferi atât unui prieten, cât și unui membru din familie. Nu ai cum să dai greș! Mai mult, te poți gândi chiar să personalizezi acest cadou cu un citat reprezentativ. Uite aici câteva citate despre brânzeturi care ne-au rămas întipărite în minte:

”Give me a good sharp knife and a good sharp cheese and I’m a happy man.” / ”Da-mi un cuțit ascuțit și oferă-mi o brânză bună și sunt un om fericit.”

George R. R. Martin

“Life is great. Cheese makes it better.” / ”Viața este grozavă. Brânza o face și mai bună!”

Avery Aames, The Long Quiche Goodbye

“Age is of no importance unless you’re a cheese.” / ”Vârsta nu este importantă, decât dacă ești o brânză”

Billie Burke

“You have to be a romantic to invest yourself, your money, and your time in cheese.” / ”Trebuie să fii un roamantic pentru a-ți dedica viața, banii și timpul în a face brânză”

Anthony Bourdain

3. Suport pentru brânză și vin

Dacă brânzeturile și vinul nu fac pereche bună, atunci cine? Pentru că se consumă cel mai adesea împreună, orice iubitor de brânzeturi ar aprecia un suport de tip carusel precum acesta. Atât brânzeturile preferate, dar și cel mai bun vin vor fi într-un singur loc.

Gândește-te doar ce frumos arată pe masa festivă de Crăciun sau la orice masă alături de prieteni sau familia apropiată. Dacă te-ai hotărât la acest cadou, îți recomandăm să arunci o privire și în shop-ul nostru online, avem cele mai bune brânzeturi maturate de pus pe masă!

4. Un coș plin cu brânzeturi

Un iubitor de brânzeturi adevărat nu are niciodată prea multă brânză în casă. De aceea, un cadou ușor de realizat și cu care nu vei da greș este un coș plin cu sortimentele de brânză preferate.

Poți da o fugă la magazin sau chiar să le comanzi online. Le aranjezi frumos într-un coș de paie și la sfârșit mai adaugi o fundiță pentru efectul festiv. Simplu, nu? Pe cât e de simplu, pe atât va fi de delicios pentru cel care îl va primi.

Dacă vrei să realizezi un coș plin cu brânzeturi Torockoi, nu uita că le poți comanda din magazinul nostru online. Mai mult, poți intra și pe pagina noastră de Distribuție pentru a găsi cel mai apropiat magazin de tine din care poți cumpăra gama de produse Torockoi.

5. O vizita la fabrica de brânză preferată

fabrica-brânzeturi-Torockoi

Cu siguranță acesta nu este un cadou pe care îl poți oferi acum, dar poți tine cont de el atunci când totul va reveni la normal. Mai mult decât un simplu cadou, acesta poate fi o experență unică și de neuitat pentru orice iubitor de brânzeturi.

Ajuns într-o fabrică de brânzeturi, vei putea lua contact cu tot procesul prin care laptele se transformă în brânză. Vei putea vizita camerele în care brânzeturile stau la maturat și te vei bucura de degustarea brânzeturilor preferate chiar acolo unde iau naștere.

Acestea fiind spuse, aici încheiem ghidul nostru cu idei de cadouri pentru marii iubitori de brânză. Stai cu ochii pe pagina noastră de Facebook și Instagram, la sfârșitul lunii pregătim câteva suprize pentru tine toți fanii brânzeturilor Torockoi.

One thought on “5 idei de cadouri pentru iubitorii de brânzeturi

  1. Iulian spune:

    Păi de ce nu faceți coșuri cadou, cu produsele dvs??

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *