Cheese bar cu branzeturi maturate totockoi, fructe, mezeluri crud-uscate, nuci si alune
Asocierea brânzeturilor, Descoperă brânzeturile Torockoi

Cheese barul, o alegere sănătoasă și de impact pentru orice eveniment

Atunci când pregătim pentru un eveniment important, ne dorim să alegem cele mai bune opțiuni, indiferent dacă vorbim de locație, facilități, design, mâncare, băutură sau servicii de divertisment.

De asemenea, cu siguranță cu toții ne dorim ca invitații noștri să rămână cu o amintire plăcută despre eveniment pe care l-am organizat și chiar să ne dea drept exemplu familiei, prietenilor și colegilor de serviciu. O modalitate simplă și de efect pentru a obține aceste lucruri este să amenajam un cheese bar.

Acum, poate de întrebi ce este acesta și de ce este el așa deosebit? Vei afla răspunsul în cele ce urmează!

Ce este un cheese bar și ce conține el?

Cheese barul este acel colț gustos de la petrecerea ta, pe care toată lumea o să îl viziteze pentru a servi specialități de brânzeturi delicioase și sănătoase. Aici vei găsi brânzeturi de diferite categorii, tipuri și forme, aranjeze pe platouri sau în diverse recipiente, împreună cu alte produse alimentare gustoase și nutritive de care oaspeții tăi vor fi foarte încântați.

Cheese barul este colțul gustos de la petrecerea ta, pe care toată lumea o să îl viziteze pentru a servi brânzeturi delicioase și sănătoase

Astfel, un cheese bar poate conține:

  • diferite tipuri de brânzeturi: maturate, extra-maturate, cu condimente, cu mucegai, afumate. De asemenea putem adăuga și recipiente cu bulgărași de brânză proaspătă cu smântână, pastă de brânză sau brânză topită simpla sau cu smântână.
  • mezeluri: prosciutto crudo, prosciutto cotto, jambon, pastrama, mușchi file, bacon crud-uscat șuncă de pui sau diferite sortimente de salam uscat.
  • fructe proaspete: mere, struguri, zmeură, căpșuni, curmale, strugurei, caise, afine;
  • fructe uscate (deshidratare): stafide, curmale, goji, smochine, caise, prune fără sâmburi;
  • nuci și alune: nuci, nuci braziliene, nuci pecan, alune, alune de pădure, caju, fistic, migdale.
  • diverse tipuri de saleuri;
  • recipiente cu miere și dulceață;
  • măsline negre și măsline verzi (fără sâmburi);

Combinate, aceste alimente nu doar că reprezintă o sursă bogată și delicioasă de nutrienți, dar ne oferă și senzația de sațietate timp de câteva ore.

De ce să alegi cheese barul?

Cheese Bar Events: platouri cu brânzeturi

Aranjarea unor platouri cu brânzeturi este o alegere potrivită atât din punct de vedere nutrițional, cât și al gustului și aspectului.

Niciun gurmand nu ar refuza brânzeturile fine și naturale, cu excepția celor care au intoleranță la lactoză, bineînțeles! Așa că, aranjarea unor platouri cu brânzeturi și alte alimente la fel de bune, este o alegere potrivită atât din punct de vedere nutrițional, cât și al gustului și aspectului.

În plus, aceste produse lactate pot fi consumate în numeroase feluri, în funcție de celelalte alimente cu care sunt combinate, dar și de preferințele fiecăruia dintre noi.

Astfel, alături de fructe uscate, saleuri și alune, pot reprezenta o gustare între mese delicioasă. Dacă sunt consumate împreună cu mezeluri, legume proaspete și măsline, brânzeturile pot fi antreul ideal înainte de servirea felurilor principale. Dar nu în ultimul rând, acestea pot fi un înlocuitor perfect al desertului, atunci când sunt combinate cu fructe dulci (mere, struguri, zmeură, căpșuni, curmale, stafide, caise), dulceață, miere, saleuri, alune și un pahar de vin sau șampanie.

La ce tip de eveniment poți aranja un cheese bar?

Poți aranja un cheese bar la aproape orice tip de eveniment, fie că vorbim de nunți, botezuri, evenimente tematice și de business sau corporate.

De exemplu, poți alege să  amenajezi un colț de brânzeturi, combinate cu alte alimente din lista de mai sus, la un eveniment privat precum nunta sau botezul. Oferă-le cu încredere oaspeților tăi o surpriză originală și savuroasă, cu gust plin, de natură. Cu siguranță o vor aprecia!

Cheese Bar Event: bufet cu branzeturi

Colțul tău preferat cu brânzeturi delicioase și sănătoase

Dacă ai un local în care organizezi degustări de vinuri, un colț cu brânzeturi este exact ceea ce ai nevoie pentru a intensifica aromele băuturii lui Bachus. De asemenea, în localurile în care se obișnuiește organizarea unor evenimente tematice, poți organiza chiar și un atelier de degustare de brânzeturi, în care să prezinți participanților diferite moduri și combinații alimentare în care pot fi consumate brânzeturile. Suntem siguri că există mulți gurmanzi care s-ar bucura de o astfel de experiență culinară.

Un colț cu brânzeturi se potrivește bine și la evenimentele de business, așa că nu vei da greș dacă îl vei adăuga pe lista ta de catering. Cu toții am participat la cel puțin o conferință de business unde am găsit, în spațiul de socializare diferite standuri cu mâncare și băuturi. Acest lucru este și firesc, deoarece după câteva sesiunile intense de conferințe și workshopuri începem să simțim senzația de foame, mai ales dacă evenimentul se întinde pe întreaga zi. De aceea, o zona de în care poți servi preparate reci tip catering este binevenită.

Bufet de branzeturi maturatez fructe si saleuri

Poți aranja un cheese bar la aproape orice tip de eveniment business sau corporate

În plus, în categoria evenimentelor de business unde poți aranja un cheese bar pot intra și petrecerile private organizate pentru angajați și clienți, evenimentele de lansare a unui produs sau serviciu nou, evenimente organizate cu ocazia deschideri unui nou business și așa mai departe. Totul ține doar de imaginația ta și de experiența pe care dorești să le-o oferi angajaților și clienților tăi.

Sănătoase și delicioase, brânzeturile Torockoi vor adăuga eleganță și originalitate evenimentelor tale importante. Iar Cheese Bar Events te poate ajuta să alegi combinația perfectă de arome, texturi și gusturi, pentru a crea o atmosferă memorabilă.

Related Posts

One thought on “Cheese barul, o alegere sănătoasă și de impact pentru orice eveniment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *