cladire sediu1

Înființată în anul 1997, FABRICA DE PRODUSE LACTATE COLȚEȘTI, SC BINAL MOB  SRL, are ca principal obiect de activitate prelucrarea produselor lactate și a brânzeturilor. Asigurarea aprovizionării cu lapte - materie primă se efectuează exclusiv de la ferme autorizate de pe o rază de 30 de kilometri din zona Colţeşti-Alba, care pot furniza lapte de cea mai bună calitate, conform cu normele europene.

Pentru buna desfășurare a procesului tehnologic firma dispune de un personal calificat, are în dotare instalații și utilaje produse de către firma KALT din Elveția - firmă cu peste 100 de ani de experiență în producerea utilajelor de procesare a laptelui. Condițiile de muncă s-au îmbunătățit deoarece firma a beneficiat de finanțări externe sub forma proiectelor FEADR accesat în 2008 și  finalizat în anul  2011.

Investiţia a constat în amenajarea noului sediu al firmei, dotarea în integralitatea ei cu tehnologie de ultimă generaţie.

Astfel, în acest moment, SC Binal Mob SRL se poate mândri cu o producţie de brânzeturi de cea mai bună calitate. Produsele sunt 100% naturale, folosindu-se doar culturi lactice naturale, selecţionate, sare şi clorură de calciu.